Pozor, pozor!!! Novinka ze 100% hedvábí Madragoa
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.05.2023
Háčkovací srazík 10.6.2023
!!!!!! Slíbený termín háčkovacího srazíku je tady !!!!!!   Sobota 10.6. v Opavě, ulice Krnovská 33 (kdo se ještě neúčastnil, mapku najde na ... číst celé
30.10.2022
Stěhování
Nově jsem svou skladovou prodejnu přemístila na adresu Krnovská 33, Opava. Prostor se nachází v blízkosti restaurace U zlatého kříže, kde můžete využ... číst celé
08.09.2022
Merino Tweed
První novinkou firmy Stenli pro letošní podzim je Merino Tweed. Jak už název napovídá, jedná se o přízí s tvídovým designem. Hotové výrobky budou krás... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Háček či jehlice?
13.04.2023
Háček či jehlice?
Háček či jehlice? číst celé
Zkušební vzorek
10.02.2023
Zkušební vzorek
Zkušební vzorek - proč je důležitý číst celé
Svetřík Papatya Angora
16.10.2022
Svetřík Papatya Angora
Svetřík Papatya Angora číst celé
Zobrazit všechny články

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Marcele Kupkové se sídlem Na rybníčku 16, Opava, IČ 73336211 zapsané u Obecního živnostenského úřadu Magistrátu města Opavy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Háček či jehlice?
13.04.2023
Háček či jehlice?
Háček či jehlice? číst celé
Zkušební vzorek
10.02.2023
Zkušební vzorek
Zkušební vzorek - proč je důležitý číst celé
Svetřík Papatya Angora
16.10.2022
Svetřík Papatya Angora
Svetřík Papatya Angora číst celé
Oboustranné tričko z Candy Cane
17.05.2022
Oboustranné tričko z Candy Cane
Oboustranné tričko z Candy Cane číst celé
Přidejte se k nám na FB

Skladová prodejna

Krnovská 33, Opava
Pondělí 10-15 hod.

Kontakty
Logo
Marcela Kupková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
@ 2022 U nezbedných klubíček. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz