Pozor, pozor !!! Klubíčka v opuštěném košíku na Vás do příští návštěvy nemusí čekat, pokud bude někdo rychlejší ...
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.06.2022
Dovolená
Hlásím, že v době od 4.7. do 9.7. mám dovolenou. Samořezjmě můžete objednávat, objednávky budu klasicky potvrzovat, ale odesílat balíčky budu až 11.7.... číst celé
03.05.2022
Otevírací doba
Nově i otevírací den pro veřejnost Každé pondělí bude otevřeno a to od 10.00 do 16.00 hodin, abyste si mohly přijít klubíčka osahat a okouknout živě.... číst celé
19.04.2022
Stěhování
Novinka úplně největší !!!! Konečně se mi podařilo najít si vyhovující místo pro sklad, kde si můžete vyzvedávat své objednávky a také si případně ka... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Oboustranné tričko z Candy Cane
17.05.2022
Oboustranné tričko z Candy Cane
Oboustranné tričko z Candy Cane číst celé
Tričko ze Zauberball Cotton
27.04.2022
Tričko ze Zauberball Cotton
Tričko ze Zauberball Cotton číst celé
Teplotní deka
11.03.2022
Teplotní deka
Teplotní deka číst celé
Zobrazit všechny články

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Oboustranné tričko z Candy Cane
17.05.2022
Oboustranné tričko z Candy Cane
Oboustranné tričko z Candy Cane číst celé
Tričko ze Zauberball Cotton
27.04.2022
Tričko ze Zauberball Cotton
Tričko ze Zauberball Cotton číst celé
Teplotní deka
11.03.2022
Teplotní deka
Teplotní deka číst celé
Halenka 6-Karat Schoppel
28.01.2022
Halenka 6-Karat Schoppel
Halenka 6-Karat Schoppel číst celé

 

 

 

 

 

 

@ 2022 U nezbedných klubíček. Všechna práva vyhrazena.

 

Kontakty
U nezbedných klubíček
Marcela Kupková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz